To je to što me zanima!

Oboljeli pročelnici, izolirano 17 redara i Oparini zamjenici čiji su prvi testovi negativni na koronu

Ne znam koji bi epidemiolog ovo blagoslovio. Za sebe se ne bojim, ali me je strah da eventualnu bolest prenesem nekome kome bože biti kobna, poručio je vijećnik Prkić na ideju da se sjednica preseli u Vilu Dalmaciju
Vidi originalni članak

S današnjim danom u splitskoj gradskoj upravi troje je oboljelih od koronavirusa. Ranije je u samoizolaciju otišlo 17 komunalnih redara, a danas su im se pridružili Jelena Hrgović Tomaš i Nino Vela, zamjenici gradonačelnika Andre Krstulovića Opare

Kasnije tijekom dana stili su rezultati njihovih testova te su oboje negativni na koronu, ali ostaju do daljnjeg u izolaciji radi opreza. 

Kao mjeru predostrožnosti, Grad je još prije nekoliko dana odlučio sutrašnju sjednicu vijeća prebaciti iz vijećnice u Vilu Dalmaciju gdje bi bili poprilično zbijeni. Ta je informacija izazvala burne reakcije oporbenih vijećnika.

POGLEDAJTE VIDEO: "Biseri" Željka Keruma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jakov Prkić iz stranke Pametno kazao je da ne zna koji bi epidemiolog blagoslovio takvo nešto.

- Kad se ovom pribroji jedan pozitivan pročelnik i jedan voditelj odsjeka koji su danima šetali po Banovini i zbog kojih je popriličan broj zaposlenika u samoizolaciji, još sam više zbunjen. Za sebe se ne bojim, ali me je strah da eventualnu bolest prenesem nekome kome bože biti kobna. Meni se u ovakvim uvjetima ne sjedi 10 sati - napisao je Prkić na svom Facebook profilu.

 - U Vili je postavljeno 30-tak učeničkih klupa stisnutih jedna do druge, plafoni su relativno niski. U toj prostoriji bi sudeći po dnevnom redu boravili barem desetak sati - dodao je vijećnik.

Uvečer je ipak stigla informacija da se sjednica ipak odgađa do petka. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jaka sam 15.07.2020.

    ma fućka mi se

  • Drug_Bartol 15.07.2020.

    Zelim svima koji su se zarazili da ozdrave sto prije. Iako su neki HDZovci drug Tito me je naucio da treba postivati sva mišljenja i sve ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare