To je to što me zanima!

Obračun kod zatvora: Izrešetali su vođu navijača Partizana

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi ubijen je u četvrtak oko 21 sat u pucnjavi nedaleko zatvora u Beogradu. Pucali su na njega iz vozila
Vidi originalni članak

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi ubijen je u četvrtak oko 21 sat u pucnjavi nedaleko zatvora u Beogradu, javlja Blic.

U pucnjavi je teško ozlijeđen čuvar zatvora. Napadači su pucali iz vozila u pokretu na BMW i Opel. U BMW-u je bio Stanković, a u Opelu ranjeni čuvar. Zasad nije jasno kako se čuvar našao na mjestu obračuna.

Mediji su pisali o Stankoviću nakon što je objavljena snimka na kojoj se vidi kako on s još trojicom u travnju napada dva zaštitara direktora Partizan Miloša Vazure. Optužnica je podignuta protiv dvojice, ali ne i Stankovića. Na snimci se vidi kako on nasrće, ali ne i da udara žrtve. 

Stanković je, piše Blic, svojevremeno izbjegavao odlazak na odsluženje kazne od pet godina zatvora na koju je osuđen 2013. zbog trgovine drogom i posjedovanja oružja. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • SAINT 15.10.2016.

    jedna đukela manje , nema štete ni razloga ovo objavit , malo nam razdraga srca ali bez veze....................

  • biberrr 14.10.2016.

    U i oko nogometa,sve sami huligani i kriminalci. Kod nas toljagama na trenere i suce,pucalo se i na navijače,a u susjedstvu i ubojstva.

  • gjcezar 14.10.2016.

    Uskoro u HR!

Komentiraj...
Vidi sve komentare