To je to što me zanima!

Obračun na Trešnjevci: Vikao, tukao, pucao pa im pobjegao

Zagreb: Pred privatnim domom za starije na Trešnjevci vlasnica T.K.M. posvađala se s poznanikom. On je napao njenog supruga, a onda su zapucali
Vidi originalni članak

Došao je izbezumljen i krvave glave. Rekao je da su ga napali i da je zvao policiju, kazali su gosti kafića u zagrebačkoj Stubičkoj ulici.

Vika i psovke odjekivale su u ponedjeljak oko pola osam ujutro na Trešnjevci pred privatnim domom za stare i nemoćne. Vlasnica T. K. M. (37) posvađala se s poznanikom. Ubrzo su se pošaketali. Poznanik je napao njenog supruga D. P. (36).

- Potukli su se i onda ga je poznanik izudarao četiri puta pištoljem u glavu, a trenutak kasnije čuli smo i nekoliko pucnjeva - kazao je zabrinuti susjed.

Propucana su dva prozora na crvenom kombiju koji je bio parkiran ispred staračkog doma, oštećeno je vjetrobransko staklo, a nakon toga je poznanik pobjegao.

- Oko Božića je, na istome mjestu gdje je propucan kombi, bio parkiran i automobil njenog supruga koji je netko tada zapalio - kazali su susjedi.

U pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a policija još traga za naoružanim napadačem.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • rvatin 18.02.2014.

    Zašto se ovakve stvari događaju, ja to ne razumijem. Zašto ? Zar ne bi bilo ljepše da su svo troje otišli skupa u krevet i lijepo se zabavili ?

  • 17.02.2014.

    Jel gospođa "otprije poznata policiji" ili će se sad tek upoznavati?

  • Ahileja 17.02.2014.

    Policija čeka da se izgrednik javi u policijsku postaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare