To je to što me zanima!

Obrat u istrazi: Ubojica je imao pomagača, žrtvu nasmrt istukli

Sumnja se da su se Bosančić i muškarac (50) skrivali u dvorištu Bosančićeve kuće te da su dočekali Tegara 31. kolovoza, oko 21.30 sati, oboružani drvenim palicama
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru priopćilo je kako je u istrazi ubojstva Ivana Tegara (34) u Podgrađu kod Lipovca došlo do neočekivanog obrata. Za ubojstvo se sumnjiči Ivan Bosančić (46), a utvrdili su da je u ubojstvu sudjelovao još jedan muškarac (50).

Iako je policija prvo izvijestila kako je Bosančić letvom ubio Tegara, istragom je utvrđena drugačija situacija, javlja Večernji list.

Sumnja se da su se Bosančić i muškarac (50) skrivali u dvorištu Bosančićeve kuće te da su dočekali Tegara 31. kolovoza oko 21.30 sati. Bili su oboružani drvenim palicama. Udarali su ga palicama po tijelu, a na kraju su mu ruke i noge zavezali plastičnim užetom te su ga odvukli do betonirane površine.

Bosančić je ondje Tegara više puta udario po glavi i tijelu, a muškarac je preminuo od posljedica ranjavanja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • radoje 11.09.2013.

    ubiše ga ko zeca hahahahahahahahaha ahahahahahahahahahahah hahahahaha

  • Babaluji x 10.09.2013.

    bacit ih u kavez među dva boksača teške kategorije pa neka malo uživaju !

  • medsr 10.09.2013.

    ne vidim razlog da budu u zatvoru 10 ili 20 godina.još ih budemo hranili i uzdržavali,a to ne zaslužuju.i ovako nam je država u gabuli.metak košta par kuna i riješeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare