To je to što me zanima!

Obustavili pokretanje stečaja: 3. maj je potpuno deblokiran

Nakon ove deblokade računa, u idućih nekoliko dana, očekuje se isplata i onih 15 posto kooperantima i dobavljačima s kojima je postignut sporazum o odgodi naplate njihovih potraživanja
Vidi originalni članak

Posljednja ovrha računa riječkog brodogradilišta isplaćena je danas nešto iza podneva, čime je automatski 3.maj odblokiran, a samim time uspostavljeni uvjeti da sutkinja na riječkom Trgovačkom sudu obustavi prethodni postupak otvaranja stečaja čije najnovije ročište bilo zakazano za četvrtak. 

Podsjetimo, postupak, kojeg je zbog nemogućnosti plaćanja, po službenom zahtjevu Fine za otvaranjem stečaja nad riječkim brodogradilištem Trgovački sud u Rijeci zaprimio krajem prošle godine, trajao je gotovo devet mjeseci.

Na kraju se agonija riječkog škvera okončala skoro na isti dan kada se dogodila blokada i deblokada navedenog računa, s tim da je u periodu od tih godinu dana riječko brodogradilište ipak uspjelo preživjeti.

Nakon ove deblokade računa, u idućih nekoliko dana, očekuje se isplata i onih 15 posto kooperantima i dobavljačima s kojima je postignut sporazum o odgodi naplate njihovih potraživanja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • malinoa_1 30.09.2019.

    Mi Hrvati bi besplatno trebali na ljetovanje s koliko smo novca potpomogli menadžersko bogaćenje ,pardon brodogradnju,zanima me do kada

  • srecko64 25.09.2019.

    Sve je to propalo.

  • wooly 25.09.2019.

    A privatne firme potope bez griznje savjesti.Ovu jos treba malo izmust

Komentiraj...
Vidi sve komentare