To je to što me zanima!

Oca i sina uhvatili jer su htjeli razmijeniti lažne novčanice

Trilj: Policajci su pronašli na desetke krivotvorenih dolara, novčanice od 100 i 200 eura, švicarske franke u apoenima od 1000 te veću količinu krivotvorenih kuna
Vidi originalni članak

M. Ž. (63) i I. Ž. (30), otac i sin iz Trilja, uhvaćeni su dok su u poslovnici Splitske banke pokušavali razmijeniti dvije lažne novčanice od sto dolara. Kvaliteta falsifikata nije bila baš najbolja, a obje novčanice su imale isti serijski broj, pa je službenik banke lako uočio prevaru. Pozvao je policiju koja je zaskočila mlađeg muškarca i potom im pretražila obiteljsku kuću. 

Policajci su pronašli na desetke krivotvorenih dolara, novčanice od 100 i 200 eura, švicarske franke u apoenima od 1000 te veću količinu krivotvorenih kuna. Nisu pronašli nikakvu mašineriju pomoću koje su novčanice izrađivane, pa policija pretpostavlja da su lažnjake negdje jeftino nabavili. Oca i sina su kazneno prijavili zbog osnovane sumnje da su krivotvorene novčanice pustili u promet u bankama, mjenjačnicama i trgovinama na širem splitskom i triljskom području.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Babalooey 20.06.2012.

    kakvi retardinjosi...rofl

  • NeNormalan 20.06.2012.

    Ha, ha, Alan Ford je za njih mala beba.

  • nselimo1 20.06.2012.

    Koje budale, pa gdje u banku da idu mjenjati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare