To je to što me zanima!

Oca izbo, ogulio, odsjekao mu glavu i nahranio kojote

Jeremiah Berry (20) je policiji ispričao kako mu je otac rekao da mu je Bog naložio da on, njegov sin, mora promjeniti spol i postati njegova žena
Vidi originalni članak

Jeremiah Raymond Berry (20) priznao je da je ubio oca jer ga je ovaj silovao. Oca Jacka (42) je upucao, ogulio mu kožu, odsjekao glavu i udove, te njime nahranio kojote. Policija je počela potragu za Jackom 28. travnja, nakon što su članovi obitelji u gradu Cortezu u Coloradu prijavili njegov nestanak. Kasnije su pronašli dijelove tijela na različitim lokacijama, a neki su bili zabetonirani. Jeremiah je policiji ispričao kako mu je otac oko 19. veljače rekao da mu je Bog naložio da njegov sin mora promjeniti spol i postati njegova žena. Nedugo nakon toga ga je i silovao, tvrdi mladić, a uslijedile su i prijetnje da će ga odvesti u planinu i 'učiniti od njega svoju partnericu'. Navodno je prijetio i ubojstvima njega i ostatka obitelji. Jeremiah mu je u potiljak ispalio metak te ga nožem u leđa ubo 199 puta. Rasjekao ga je sjekirom. Priznao je da je glavu, ruke i noge odsjekao, a s ostatka tijela je skinuo kožu, a meso dao kojotima. Policija je našla kantu s rukama i nogama koje su bile zalivene betonom, piše ABC.Denver.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • slisko 18.05.2008.

    nije ga trebo ubiti vac sve to uzivo raditi,a u biti,nezna se tko je gori od njih dvojice,otac koji siluje sina ili sin koji ubije oca,svaki komentar je suvisan.

  • poison girl 18.05.2008.

    a da je on rađe otišao na policiju i prijavio životinju, ili se odselio, ili izmalatio starog, a ne sad sebi osigurao zatvor?

  • kizo43 18.05.2008.

    ak je istina što dečko kaže.to je strašno a ak nije???????????Ma kako vi psihopati možete opravdavati i njegov ćin??????????????????????????????????????????????????????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare