To je to što me zanima!

Poginuo radnik: Na cesti kod Zaboka ga pregazio kamion

Do nesreće je došlo na području gdje se obavljaju radovi. Kamion je radnika pregazio na autocesti Zagreb-Macelj. Više informacija znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Oko 15.20 sati policijska uprava krapinsko zagorska zaprimila dojavu da se na radilištu na autocesti Zagreb-Macelj kod Zaboka dogodila nesreća na radu. Tom prigodom smrtno je stradao jedan radnik S. B. (30) iz Ivanca. 

Kako doznajemo, radnika je pregazio kamion koji je odvozio stari asfalt, a koji se u tom trenutku kretao unatrag. Uzrok nesreće tek će se utvrditi. Na teren je izašao zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Zlataru. Očevid još traje.


Idi na 24sata

Komentari 56

  • Tiranosaurus 05.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gubecc 05.06.2012.

    ...kao da je to neko htio? nesreća za sve.

  • vozač25 05.06.2012.

    ovo je koma stvarno strašna nesreća i dokaz kako je život vozača kamiona težak i stresan a premalo plaćen,nažalost dva čovjeka su izgubila život jedan doslovno a ovaj drugi će se teško oporavit od toga što je napravio nepoznam niti jednog čovijeka koji se nakon što je nekog ubio 100% oporavio,žalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare