To je to što me zanima!

Ocu dječaka koji je pao sa krova prijeti 5 godina zatvora

Dječak je trenutno u bolnici u Zagrebu. Ima višestruke prijelome i nagnječenje prsnog koša. Popeo se na krov jer je tražio oca, koji je otišao kupiti cigarete
Vidi originalni članak

Ocu dječaka (4) koji je pao sa zgrade na pulskoj Rivi prijeti zatvorska kazna zbog zapuštanja djeteta.

- Predviđena je kazna zatvora od jedne do pet godina. Oca smo ispitali i pustili te ćemo protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. Otac dječaka prije nije evidentiran u policiji zbog kaznenog djela, ovo mu je prva prijava - rekla je Gordana Ostović iz PU istarske. Dječakov otac povremeno je ribario i ronio, ali je, kao i majka, službeno nezaposlen. Pred rastavom su. Jedno su vrijeme primali pomoć Crvenog križa u Puli. Otac je, doznajemo, nekoliko mjeseci redovito dolazio po hranu za sina koji je tada bio novorođenče.

- U našoj evidenciji stoji da je obitelj dolazila od prvog do petog mjeseca djetetova života po bebimil, i to 2007. godine. Na mjesec su dobivali četiri paketa. Nakon toga više ih nemamo u evidenciji - kazala je Nevia Srdoč, ravnateljica pulskog Crvenog križa.

Podsjećamo, mališana je u srijedu u 5.45 na cesti našao Damir Radaković. Dječak je bio na pločniku samo u pidžami. Rekao mu je da mu se piški. Sad je u bolnici u Zagrebu. Ima višestruke prijelome i nagnječenje prsnog koša. Popeo se na krov jer je tražio oca, koji je otišao kupiti cigarete.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bababoo100 30.10.2010.

    j..ale vas cigarete u 5 ujutro! Jadni dečkić! A gdje je majka u svoj toj priči, osim što se razvodi od njegovog oca?

  • Adipate 29.10.2010.

    A jadan mali mišek,pod svim tim okolnostima on mora snosit svu bol....sam ležat u bolnici bez ikog svog poznatog bez roditelja koji ma kakvi bili opet ga sigurno vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare