To je to što me zanima!

Ocu i sinu Slovenci uništili putovnice žigom na granici

Slovenski granični policajci su u više navrata obitelji iz Bregane u putovnice udarili žig preko koda. Obitelj će morati raditi nove dokumente
Vidi originalni članak

Nije slučajno ako dva puta udare žig po kodu na putovnici sinu, na ulasku i izlasku iz Slovenije, a k tome još i ocu naprave isto, kaže Mara R. (39) iz Bregane. Početkom ožujka njen sin i otac prelazili su granicu na prijelazu “mala Bregana”. Išli su u posjet obitelji u Sloveniji. Slovenski granični policajci su obojici lupili žig. Poslije su primijetili da su žig udarili preko koda putovnice.
- Otišla sam na granicu žaliti se. Slovenski policajci su nam rekli da to nije problem, da jednostavno napravimo nove putovnice - ljutita je Mara. Osim sina i djeda, kojima su žig udarili na kod, policajci su ostalima u obitelji žigove udarili u prostor za vize. Putovnice vrijede, ali ne bi mogli dobiti vizu. Obitelj u Sloveniji od tada nisu posjetili.
- Strah nas je da će nas pustiti da uđemo, ali nas neće pustiti da se vratimo u Hrvatsku. Reći će nam da su putovnice nevažeće. Neka se političari svađaju, samo neka puste normalne ljude da žive - zaključila je Mara. Mara R. priča kako je odmah nakon što je razgovarala sa slovenskim policajcima otišla i do hrvatskih. Htjela ih je pitati kako da si pomogne.
- Naš policajac mi je rekao da Slovenci to sustavno rade. Pokazao mi je da su i drugima isto udarali žigove po kodu - ljutita je Mara.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • saloma 30.04.2009.

    ja znam mnogo ljudi koji idu u srbiju kupovati i još se nitko nije žalio da ih se zajebava na granici, ponekad ih puste bez jebemti, al zato slovenci zajebavaju

  • kalimeroNa2 30.04.2009.

    Sta je Bosanci i Hercegovanci...Ne svida vam se komentar? ja bi uveo vize za vas, i to turisticke...Radije se okrenem Sloveniji. Od dva zla biram ono trece.

  • marino28 29.04.2009.

    putujte s osobnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare