To je to što me zanima!

Od amputirane noge napravio lampu koju prodaje na eBay-u

Leu Bontenu (53) bolnica je dopustila da amputiranu nogu ponese kući i pretvori u lampu. Bonten se nada da će zaraditi više od 78.000 funti kako bi si kupio protezu
Vidi originalni članak

Leu Bontenu (53) bolnica je dopustila da amputiranu nogu ponese kući i pretvori u lampu . Bonten se nada da će njegova kreacija z araditi više od 78.000 funti kako bi si kupio protezu.

Nizozemac je prije dvije godine slomio nogu kada je prijatelj, koji ga je gurao u bazen, pao na njega. Nakon toga je dobio bakterijsku infekciju, a liječnicima je preostalo jedino da nogu amputiraju.

Bonten je od amputirane noge odlučio napraviti lampu, no naišao je na problem kada su iz bolnice rekli da je noga u njihovom vlasništvu nakon što je odstrane.

-Ta noga je moje vlasništvo . Ljudi žučne kamence drže u staklenkama kod kuće nakon što ih odstrane, čuvaju pepeo pokojnika. Napravit ću od te noge lampu - rekao je.

Nakon što je ipak dobio odobrenje da zadrži nogu, Bonten je uz pomoć patologa uspio očuvati ekstremitet . Sada se nada da će neki ekscentrični milijunaš kupiti njegovu lampu i tako učiniti unutrašnjost svog doma posebnim.

Lampu, koju je dizajnirao Willem Schaperkotter, stavio je na eBay no kako ova stranica ne dopušta prodaju dijelova ljudskog tijela, oglas je povučen sa stranice.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ZelenaHrvatska 07.10.2014.

    Odvratno!

  • ne blokiraj me 07.10.2014.

    neznaš tko je luđi: bolnica, on ili onaj koji če tu lampu kupiti.... a sigurno ima i takvih pacijenata...

  • tutek 07.10.2014.

    Napisao sam što mislim o onome koji kupi tako nešto, eto, očito me budući kupac prijavio, neka mu je sa srećom... s takvim razmišljanjem trebat će mu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare