To je to što me zanima!

Od danas jeftiniji Radio Taxi, ali samo pozivanjem s call centra

Cijene od 4, 90 kuna po kilometru, 9,90 kuna za start počele su se obračunavati od danas za sve usluge ovog udruženja, te će se primjenjivati isključivo ako ih nazovete
Vidi originalni članak

Ukoliko pozivom call centru Radio Taxi-ja naručite prijevoz, on će od danas biti jeftiniji. Naime, cijene od 4, 90 kuna po kilometru, 9,90 kuna za start počele su se obračunavati od danas za sve usluge ovog udruženja javnih prijevoznika u Zagrebu, te će se primjenjivati isključivo ako ih angažirate - pozivanjem call centru.

Stare cijene ostaju, ukoliko koristite usluge Radio Taxi-ja dolaskom na stajališta, pojasnili su iz Udruženja, poručujući kako je korekcija cijena uslijedila zbog trenutačnog stanja na tržištu te konkurencije u Taxi Cammeo te Orix taksiju koji im uzima dio tržišnog kolača.

Pojašnjavaju kako su oduvijek bili najbrži te najveći prijevoznici, a sada će biti i najjeftiniji. Svoj put do korisnika upravo vide u brzini, jer ističu, da njihova konkurencija dolazi 10 - 15 minuta po pozivu na prihvat korisnika, dok je Radio Taxi tu brži, te se odaziva već nakon tri minute.

I nadalje smatraju da je snižavanje cijena ekonomski pogubno i ne vide isplativost, ali su to učinili jer standard građana to očekuje od njih.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zelot 03.12.2011.

    Koliko košta jedan poziv call centru? :D

  • petra_zg 03.12.2011.

    tko će ih zvat kad ih i ovako ima na svakom koraku

  • rođo rođin1 01.12.2011.

    U svakom slučaju podržavam orix,zato što ima vjerujem najbolje osoblje i dao je najbolje plaće svoojim vozačima,a imaju i vozila za sve kategorije putnika,pa čak i kućne ljubimce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare