To je to što me zanima!

Od danas Kosovari u Srbiju mogu s osobnom iskaznicom

Sporazum je postignut pregovorima u Bruxellesu, a Kosovarima s odgovarajućim dokumentom osigurava ulazak u susjednu državu bez ikakvih problema
Vidi originalni članak

Građani Kosova od danas mogu s osobnim iskaznicama ulaziti u Srbiju. Sporazum je postignut pregovorima u Bruxellesu, a Kosovarima s odgovarajućim dokumentom osigurava ulazak u susjednu državu bez ikakvih problema. Prema sporazumu u Srbiju mogu ući i vlasnici vozila registracijskih oznaka Republika Kosovo koji imaju ulazno-izlazni dokument ograničenog trajanja, javlja Al Jazeera.

Ipak, kako bi neometano ušli u Srbiju vlasnici vozila s registracijskim oznakama RKS morat će imati registracijske oznake koje potvrđuju status neutralnosti, odnosno one prihvatljive za Srbiju. Na graničnim prijelazima prema Kosovu od danas će se naplaćivati 60 eura osiguranja koje će vrijediti 15 dana.

Ipak, ovaj dogovor još ne vrijedi za granične prijelaze Jarinje i Brnjak koji su i nakon četiri mjeseca blokirani zbog barikada koje su postavili Srbi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • FlamurPervizaj 31.12.2011.

    mislim da niti vi niste vidjeli svijet kolko su Kosovari,a sta se tice droge tu ste svi vi među prvima a ne Albanci,jedino sto dobro znam je to da Mamic dobro kaze da ste svi vi mucki provokatori.poz iz Prizrena Kosovo

  • 26.12.2011.

    sda je srbija naje.... droge i kriminala ko u prici, to je kao da pustis bjesne pse iz kaveza

  • zelot 26.12.2011.

    Ako je Kosovo Srbija kao što neki tvrde, zašto ovima uopće treba osobna iskaznica za prelazak iz Kosova u Srbiju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare