To je to što me zanima!

Od drugih traži da štede, a sebi Lalovac traži 29 zaposlenika

Ministarstvo financija raspisalo je javni natječaj za 29 radnih i vježbeničkih mjesta. Natječaj je otvoren još ovog tjedna. Suradnike traži za nekoliko raznih sektora
Vidi originalni članak

I dok ministar financija Boris Lalovac poziva kolege u Vladi na štednju, za svoje Ministarstvo raspisao je javni natječaj za popunjavanje čak 29 radnih i vježbeničkih mjesta, javlja Poslovni dnevnik.

Suradnike traži za sektor za upravljanje javnim dugom, za poslove zaduživanja, evidencije duga, izdavanja i naplate državnih jamstava, te u sektoru za poslove nacionalnog fonda. Natječaj je otvoren još ovog tjedna. 

Posljednji put Ministarstvo je veći broj novih zaposlenika, njih 19, tražilo pred godinu dana, piše Poslovni dnevnik. 

Uvjete natječaja pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Vojno Krilo 06.01.2015.

    Gdje ih samo pronađe Milanović.

  • brko1 06.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • žofanija 06.01.2015.

    Uzmi ljude iz Agencija, kakvo zapošljavanje. Prvo napravi reda u svom resoru, ostavio si sve Linićeve kadrove, znači da si isti ko on, a i s tobom se Milanović usrećio

Komentiraj...
Vidi sve komentare