To je to što me zanima!

Od koronavirusa umrlo 0,3 posto populacije Crne Gore

Ta zemlja do sada je cijepila skoro 50 posto odraslog stanovništva, a nedavno su zdravstvene vlasti preporučile stanovnicima da prime i treću dozu cjepiva, pet mjeseci nakon cijepljenja drugom
Vidi originalni članak

Broj žrtava koronavirusa u Crnoj Gori prešao je u srijedu broj od dvije tisuće čime je ukupno od početka pandemije u proljeće 2020. ta zemlja izgubila 0,3 posto svojeg stanovništva.

U posljednja 24 sata u Crnoj Gori od posljedica zaraze koronavirusom umrlo je pet osoba, pa je ukupan broj 2005.

'U UZLAZNOJ SMO PUTANJI' Odaziv ljudi na cijepljenje pada, a brojke divljaju: 'Cjepivo je jedini izlaz iz ove situacije'

„Crna Gora nije izvan svjetskog prosjeka kad je smrtnost od koronavirusa u pitanju, ali za državu s malim brojem stanovnika to je 0,3 posto ukupne populacije, što je veličina pojedinih crnogorskih gradova, poput  Šavnika, Petnjice, Žabljaka“, rekao je za RTCG umirovljeni epidemiolog Novica Vujošević.

U Crnoj Gori koronavirusom je zaraženo oko pet tisuća osoba, od kojih se njih oko 100 nalazi na odjelima intenzivne njege.

VRHUNAC ČETVRTOG VALA Capak: Svakom tko primi treću dozu produžit ćemo covid potvrdu za još jednu godinu

Najmlađa žrtva koronavirusa u toj zemlji je 19-godišnja djevojka iz Nikšića, koja je u utorak preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • odjebausmikimaus 19.10.2021.

    Pade i crna gora 💰💰

  • Au🤦🏻♂Logike 14.10.2021.

    A prije 2 godine nitko od 60-90 nije umirao. Prosječan životni vijek bio je 160 godina?

  • 14.10.2021.

    Dakle par stotina ljudi🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare