To je to što me zanima!

Od ljeta samo karta od 15 kn u tramvajima i busevima ZET-a?

Hoće li ona vrijediti dva ili tri sata još se dogovara, ali svakako će se u društvu one od četiri kune, međukarte koja će koštati sedam te 'standardne' od 10 kuna, pojaviti i ova nova
Vidi originalni članak

Od ljeta se u autobusima i tramvajima ZET-a neće moći kupiti nijedna druga karta osim posve nove – one od 15 kuna, piše Večernji list. Hoće li ona vrijediti dva ili tri sata još se dogovara, ali svakako će se u društvu one od četiri kune, međukarte koja će koštati sedam te 'standardne' od 10 kuna, pojaviti i ova nova. 

- Već se neko vrijeme govori o tome po hodnicima, a da bude službeno, čekamo još potpis gradonačelnika - rekli su u ZET-u. 

A novost su čuli i sindikalisti, kojima karta kao takva nije sporna, ali činjenica da će oni jedino takvu moći ponuditi Zagrepčanima koje prevoze nimalo im se ne sviđa.

- Trebala bi se uvesti od 1. srpnja i samo bi ta karta za 15 kuna bila dostupna kupuje li se u vozilu - ističe Dražen Jović, predsjednik sindikata Zagrebačkog holdinga-ZET. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • 31.05.2018.

    presjeklo me jer sam mislila da drugih karata neće više biti. meni idealna ona od 4 kune.. puno mi je 15 kuna, kud da se vozim sa njom ?

  • trlibrli 29.05.2018.

    A ja ostala sokirana u zg kad mi je vozacica tramvaja naplatila 4 kn. U Splitu u autobusu 11 na kiosku 9 a vrijeme isteka 45 minuta. U bilo kojem pravcu.

  • tuti fruti 13 29.05.2018.

    Pa to je bandić obečao na izbornoj kampanji kada dođe na vlast da će podignuti cijenu karata,a najprije spustio da dobi vlast.Pa po toj logici bi bandić trebao dati ostavku.Zagrepčani su prevareni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare