To je to što me zanima!

Od ponoći nove cijene goriva, skuplji benzini, a jeftiniji dizeli

Maloprodajne cijene benzina bit će veće za sedam, odnosno osam lipa, a litra eurodizela bit će niža 15 lipa. Plavi dizel i lož ulje pojeftinit će za 1, odnosno 5 lipa
Vidi originalni članak

Maloprodajne cijene motornih benzina od ponoći će biti veće za sedam, odnosno osam lipa, a litra eurodizela bit će niža 15 lipa. Plavi dizel i lož ulje pojeftinit će za jednu, odnosno pet lipa po litri.

Ako naftne kompanije primijene najviše cijene koje je utvrdilo Ministarstvo gospodarstva, od utorka će cijena eurosupera BS 95 biti 10,25 kuna po litri. Litra eurosupera BS 100 biti će 10,79 kuna, a eurosupera BS 98 10, 58 kuna. 

Ministarstvo je za eurodizel BS utvrdilo cijenu od 9,68 kuna što je jeftinije 15 lipa od sadašnje cijene, a plavi dizel od utorka će koštati 6,17 kuna po litri. Nova cijena plinskog ulja s oznakom euro je 7,18 kuna, a običnog lož ulja 6,95 kuna po litri. 


Idi na 24sata

Komentari 10

  • spica45 08.02.2012.

    Pa dižu oni cijene gorivu jer znaju da se narod mora voziti. Nema tome kraja dok nebude velikih prosvjeda što oni izgleda i žele. Pa gledajte vi ljudi pa ko je ovdje lud pa mi plaćamo gorivo više nego kad je bilo 150 dolara barel, pa dokle više tako a oni naravno imaju enormne zarade. Da sad će gospoda iz vlade reći pa i u cijeloj Europi idu cijene gore, a niko nepita kolike plaće mi imamo i kako živimo. No izgleda mi nemožemo više utjecati na cijene jer nam MOL diktira sve.

  • Skorp 06.02.2012.

    Kako kaže MMF bruto proizvod pada ove godine za 1 %, to bi trebalo značiti manji priliv u državnu blagajnu od planiranog, a to znaći još povećanje PDV-a. Od smanjenja državne administracije, od smanjenja plaća državnih dužnosnika, od ukidanja ureda sadašnjeg i bivšeg predsjednika, od povećanja broja zaposlenih i povećanja investicija u gospodarstvu, od toga ništa. Znaći ove godine ili bankrotiramo, ili produžujemo agoniju bankrota daljnjim zaduživanjem po izuzetno nepovoljnim kamatama. Bravo naša dična vlado, samo tako naprijed do sloma.

  • Car Mrgud 06.02.2012.

    Od kad je došel esdepe,to je katastrofa...pa koju materinu radite osim kaj sve puštate da nas j..u kak god hoće,e ne bi li se vi nekom zamjerili...Inu puštate da nas siše do kosti,veleizdajnika sanadera puštate da se sprda sa ionako sprđenim "pravosuđem",ne ganjate lopove iz zločinačke organizacije hadezeja,ne radite na povratu opljačkanog,neisplate plaća radnicima samo kaj ne blagoslovite (dioki,kio,generalturist) i nagradite trulo rukovodstvo...Stvarno,kaj delate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare