To je to što me zanima!

Od sada izravni let iz Zagreba u Lisabon tri puta tjedno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na prvom svečanom letu na liniji Zagreb-Lisabon bilo je 97 putnika. Za sada će voziti sezonski, tri puta tjedno, sve do kraja listopada. Ukoliko bude potražnje proširit će se i na zimski period
Vidi originalni članak

Vodenim topovima u bojama hrvatske zastave dočekan je avion Croatie Airlines u lisabonskoj zračnoj luci. Na prvom svečanom letu na liniji Zagreb-Lisabon bilo je 97 putnika. Za sada će voziti sezonski, tri puta tjedno, sve do kraja listopada. No, ukoliko bude potražnje proširit će se i na zimski period.
- Uvjereni smo kako će izravne zračne veze omogućiti snažniju suradnju naših država u poslovnom smislu. Raduje nas što smo Hrvatima ovako još više približili prirodne, kulturne i povijesne ljepote Portugala - rekao je Krešimir Kučko, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa u lisabonskoj zračnoj luci, a sve je pozdravio na portugalskom. Aerodrom je to koji godišnje prima 20 milijuna putnika. Prvo sretno slijetanje je začinio i pjesnik koji je putnicima stihovima zaželio dobrodošlicu u Portugal.

Usporedi li se broj portugalskih turista u Hrvatskoj s brojem letova koji su im dosad bili na raspolaganju, čini se da bi zrakoplovi Croatia Airlinesa mogli biti puni, rekao je hrvatski veleposlanik u Portugalu Ivica Maričić. Croatia Airlines ove godine u redovnom prometu izravno povezuje Hrvatsku s 35 odredišta u 20 europskih zemalja. Uz Lisabon, nova odredišta su Prag, Milano i Sankt Petersburg.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Battler 24.05.2016.

    Croatie Airlines treba privatizirati

  • 24.05.2016.

    Triput tjedno, čini mi se malo u nesrazmjeru sa drugim linijama.

  • zahira45 24.05.2016.

    Baš me zanima tko će putovati...zna se! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare