To je to što me zanima!

Nije stao, a bilo mu je crveno: Rezali su lim da je izvuku van...

Vozač Fiata Uno prošao je kroz crveno svjetlo pa je u raskrižju udario u Mercedes. Fiat se prevrnuo na krov prilikom čega je preminula 52-godišnjakinja, a ostali putnici prevezeni su u KBC Zagreb
Vidi originalni članak

Prometnu nesreću u Velikoj Gorici u kojoj je poginula 52-godišnjakinja skrivio je vozač automobila Fiat Uno zagrebačkih registracija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, 54-godišnji vozač nije se zaustavio na crvenom svjetlu na semaforu već je nastavio vožnju ulazeći u raskrižje. Prednjim dijelom naletio je na desnu bočnu stranu osobnog automobila Mercedes kojim je upravljao 66-godišnjak pod utjecajem alkohola. 

SUDAR TRI AUTOMOBILA Strava u Velikoj Gorici: Jedan poginuli i četvero ozlijeđenih...

Mercedes je naletio na prometni znak, a zatim lijevom bočnom stranom naletio na automobil marke Opel Insignia, dok se Fiat Uno prevrnuo na krov. 

Vozač, 31-godišnjak i maloljetnica iz Fiata su prevezeni uz KBC Zagreb, a putnica iz istog vozila smrtno je stradala.  Ostali sudionici nesreće prevezeni su u Hitnu pomoć u Velikoj Gorici zbog lakših ozljeda, javlja PU zagrebačka.  

Iako su prve informacije bile da je nesretna žena od siline udarca ispala van iz automobila, velikogorički vatrogasci su u ponedjeljak kazali kako nije ispala, već je ostala prikliještena u autu zajedno s jednom ozlijeđenom osobom. Vatrogasci su rezali lim da ih izvuku van. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • _Q_ 24.04.2018.

    Jučer stojim na križanju kao pješak, čekam da mi se upali zeleno na pješačkom. U jednom trenutku naiđe lik u autu, ravno kroz crveno i još skrene lijevo gdje je zabranjeno (na tom križanju dozvoljeno ravno i desno). Mrtav hladan. Prometna kultura u Hrvata nije na nuli, već u podrumu negdje. I dok je ovakvih biti će i prometnih nesreća, stradalih i mrtvih.

  • mickey_zg 23.04.2018.

    Ček, na kraju nisam skontao tko je prošao na crveno? Fiat ili alkoholizirana mečka?

  • EcrsovosusI 23.04.2018.

    bože me oslobodi takovih vozača koji misle da su bogom dani i da im ni semafor nemože prepriječiti put svom divljanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare