To je to što me zanima!

Od šoka umrla baka trudnice koja se bori za život u bolnici

Baka je jučer pokopana. Njena kuća se nalazi blizu mjesta nesreće i kad je čula što se dogodilo izašla je na cestu - doznajemo od mještana. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk
Vidi originalni članak

Trudnica (17) koja je nastradala u prometnoj nesreći u ponedjeljak u mjestu Kovačevac kraj Nove Gradiške i dalje je u teškom stanju.

Njena baka (51) vidjela je ozlijeđenu unuku kako leži na cesti i preminula je od šoka, neslužbenom doznajemo.

- Baka je jučer pokopana. Njena kuća se nalazi blizu mjesta nesreće i kad je čula što se dogodilo izašla je na cestu - doznajemo od mještana. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk.

- Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula - rekli su nam mještani.

Suprug (18) mlade djevojke teško je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti. Članovi obitelji su potvrdili da je mlada žena u sedmome mjesecu trudnoće. Policija je potvrdila da vozač i djevojka nisu bili vezani pojasom. Zbog brze vožnje kombi se prevrnuo, a mladi par je ispao iz vozila.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • domoljub029 20.03.2019.

    Eh ti Romi ....

  • predrag15 20.03.2019.

    Odakle su ovi novinari. 1.baki je sutra sahrana. 2.baka ima neki 60god. 3.neki novinari pišu da se desilo u ponedjeljak navecer a neki da se desilo u utorak navečer. Desilo se u ponedjeljak navečer. 4.(17) (18) (19)godina djevojki malo fali do 18god. Jesu današnji novinari pismeni ili šta lupaju glupe izjave a da nisu ni provjerili ljudi čitam od pojedinaca koji pišu ružne komentare može vas biti sram jer to je mladi par.

  • leotihid 20.03.2019.

    Brazilci

Komentiraj...
Vidi sve komentare