To je to što me zanima!

Od srijede će biti još hladnije, a zalepršat će i pahulje snijega

Magla u Zagrebu će se zadržati do utorka navečer. Prognostičari za srijedu najavljuju snijeg u unutrašnjosti, a na Jadranu kišu. Temperature će još više pasti
Vidi originalni članak

Sa maglom i temperaturama ispod nule započet će i tjedan pred nama. Gusta magla će se u Zagrebu zadržati do utorka navečer. U nizinama unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu biti će oblačno, u nizinama mjestimce i sa slabim oborinama. Meteorolozi upozoravaju i na poledicu, a u noći na četvrtak trebao bi pasti snijeg u Zagrebu, a temperature će se još više spustiti.

- Snijeg će u unutrašnjosti padati sve do četvrtka popodne, kada se očekuje da će najviša dnevna temperatura dosegnuti četiri Celzijeva stupnja. Na Jadranu se od srijede očekuju kiše. Snijeg se neće dugo zadržati - rekao je za Večernji list Nebojša Subanović.

Jutarnje temperature na kopnu kretat će se između -3 i 2 Celzijeva stupnja, a na Jadranu od 3 do 11. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_112919 21.11.2011.

    Yupiiiiiii...zimske radosti, kuhano vino, kobase na trgu, skripa snijega pod nogama....hop hop hop

  • FEAR_3 21.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • angelos 21.11.2011.

    zima traje skoro pola godine i to mi je najgore godišnje doba...hladnoća, sklizavica, dok se otapa tada je najgori...

Komentiraj...
Vidi sve komentare