To je to što me zanima!

Od trbuha majka osmorki nije vidjela ni kamo hoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U javnost su procurile fotografije Nadye Suleman (33), majke osmorki, na kojima fotografu ponosno pozira s golemim trbuhom 8 dana prije porođaja
Vidi originalni članak

Dok se samohrana majka osmorki, Nadya Suleman, skriva na tajnoj lokaciji jer joj prijete smrću, u javnost su procurile njezine slike dok je čekala na porod osmorki. Majka je ponosno zadigla tuniku da pokaže fotografu svoj golemi trbuh. Nadya je teško podnosila težinu trbuha, a mnoge kapilare su joj popucale. Od trbuha nekoliko mjeseci doslovno nije mogla vidjeti svoja stopala. Fotografija je snimljena osam dana prije nego je rodila osmorke. Za čuvanje njezine tajne kuće u koju se preselila sa šestero djece, Sulemanova je unajmila nekoliko zaštitara. U četvrtak je na internetu napravila stranicu na kojoj joj ljudi mogu donirati novac kako bi prehranila veliku obitelj. To je naljutilo mnoge ljude jer je Nadya tvrdila kako neće tražiti nikakvu financijsku pomoć, pa su joj mnogi počeli prijetiti. Njezin doktor prijavljen je zbog neetičnosti, a u Nadyu je usadio čak pet embrija previše.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pici 14.02.2009.

    Strašno. Čudi me da joj djeca nisu poispadala...

  • user_33968 13.02.2009.

    boze moj sick

  • crystal 13.02.2009.

    Užas! Ali svaka čast. Samo da djeca ostanu živa jer su na aparatima. A ako je već htjela tu djecu onda ne bi trebala tražiti pomoć jer od djece ne treba praviti siročad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare