To je to što me zanima!

Odbila liječenje tumora: Rodila šesto dijete dok je bila u komi

Žena koja je od srpnja u komi prije nekoliko je dana rodila djevojčicu koju su nazvali 'Life' ('Život'). Nažalost, njen je tumor uznapredovao i ona je odmah po porodu isključena s aparata.
Vidi originalni članak

Carrie DeKlyen u travnju je dijagnosticiran iznimno agresivni tumor na mozgu, a samo nekoliko dana kasnije Carrie je saznala i da je trudna - po šesti put. 

- Liječnici kažu da ćeš umrijeti ako ne pobaciš, ispričao je Carrien suprug Nick za People, prenosi Refinery29

- No, ona je rekla da će zadržati dijete i u tome je bila vrlo odlučna, zaključio je Nick. 

Nakon što je za njen slučaj javnost saznala u kolovozu, Carriena šogorica je pokrenula Facebook page kroz koji je izvještavala o njenom zdravstvenom stanju. Nažalost, ono se 2. rujna naglo pogoršalo. Carrie više nije reagirala na vanjske podražaje, pa čak ni na bol. 

Nekoliko dana kasnije rođena je djevojčica Life s tek navršena 24 tjedna. Bilo je evidentno da ne bi duže preživjela u tijelu majke koje je počelo otkazivati. 

Iako se rodila prerano, liječnici kažu da izvrsno napreduje te kako će izrasti u zdravu djevojčicu. Ona, nažalost, nikada neće upoznati svoju majku. Carrie su odmah po porodu isključeni aparati koji su je održavali na životu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mél.C.B.🌼 10.09.2017.

    ne znam, ne znam-teska tema, svi mi kazemo ja bi ovako ili onako, ali kada se nadjes u takvoj situaciji, nije vise isto...

  • littlemouse 10.09.2017.

    to je definitivno najteza odluka u zivotu...

  • lola322 10.09.2017.

    Neodgovorno je biti bolestan i ići na trudnoću, kao prvo ne znam kako im je u takvom stanju uopće do seksa, a ako već je onda budeš odgovoran. Mislim, bolesna si, liječi se, provodi vrijeme s najmilijima, cijeni ono što imaš, čemu nova trudnoća? I evo sad nje nema, sve će spasti na njezinu obitelj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare