To je to što me zanima!

Odbio da mu čitaju zapisnik kako je pijan pokosio pješake

Nikola Kovačević (26) od 12. srpnja nalazi se na slobodi nakon što je sudac istrage prihvatio jamčevinu od 550 tisuća kuna.  Kovačevića terete za izazivanje teške nesreće u kojoj je poginulo dvoje ljudi
Vidi originalni članak

Nikola Kovačević (26) odbio je da mu se pročita zapisnik o nesreći.
- Ne želim čitati zapisnik, niti želim da mi se on pročita - rekao je Kovačević  pred tužiteljima na ispitivanju u Općinskom državnom odvjetništvu prije dvadesetak dana, piše Večernji list. Djelovao je potreseno, a osim tih nekoliko rečenica koje je izgovorio, obranu uopće nije želio iznositi, odnosno – branio se šutnjom.

Njega se, podsjetimo, tereti da se Audijem pijan zabio u skupinu pješaka na zagrebačkom Kvatriću. Poginuo je bračni par. Potvrđena mu je optužnica, a suđenje bi mu trebalo početi na jesen, piše Večernji list. Nikola Kovačević od 12. srpnja nalazi se na slobodi jer je tada izašao iz istražnog zatvora, i to nakon što je sudac istrage prihvatio jamčevinu od 550 tisuća kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 58

  • UNPROFOR 28.07.2016.

    Zašto u jamćevini nije uraćunati i iznos odštete u civilnoj tužbi djece poginulih , a koji će biti slićan sudskoj jamćevini !

  • antimun 28.07.2016.

    Sramota

  • antimun 28.07.2016.

    Bog ce mu sudit,raj nebum videl

Komentiraj...
Vidi sve komentare