To je to što me zanima!

Odbjegli Romeo i Julija: Dvoje tinejdžera tjednima nema kući

Nadzorna kamera na autobusnoj stanici u Dudleyu snimila je Lukea (16) i Charlotte (15). To je policiji zasad jedini trag. Dvoje tinejdžera nestalo je krajem lipnja
Vidi originalni članak

Roditelji nestalih tinejdžera Charlotte Ford (15) i Lukea Jarvisa (16) kroz suze su na policijskoj konferenciji pozvali svoju djecu da se vrate doma. Britanski Romeo i Julija, koji su u burnoj vezi sedam mjeseci, otišli su od kuće krajem lipnja. Djevojka je 27. lipnja rekla majci kako se ide naći s prijateljicom, a kako se nije vratila kući obitelj je prijavila nestanak. Lukeov nestanak prijavili su 1. srpnja, no obitelj ga nije vidjela od 27. lipnja. Nadzorna kamera na autobusnoj stanici u Dudleyju snimila je zaljubljeni par te je to policiji zasad jedini konkretni trag, piše Daily Mail

- Samo želimo da se vratiš kući. Nije nam važno što se dogodilo i pod kojim si okolnostima napustila dom. Nedostaješ nam i volimo te bez obzira na sve. Ako ne znaš gdje si i kako se vratiti, molim te da sjedneš u autobus i kažeš vozaču svoju adresu. Sjedni u taksi, a mi ćemo ti ga platiti. Vrati se doma, molimo te - jecala je Charlotteina majka. 

- Luke i Charlotte vratite se doma. Zabrinuti smo zbog vas. Razmislite što radite, niste u nikakvoj nevolji - poručio je svom sinu Lukeu njegov otac.

Policijski poručnik Stuart Johnson kazao je da su jako zabrinuti za sigurnost tinejdžera. Istražitelji ih još nisu uspjeli locirati. 

- Pozivamo sve građane da se jave s nekim korisnim informacijama - rekli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • njonjo 10.07.2011.

    nije mi jasno kakvi su to roditelji maloga nema od 27.6 a oni prijavljuju nestanak 1.7. Morala bi policija malo ispitati te starce.

  • user_113834 10.07.2011.

    Nije ljubav kukuruza!

  • ki 10.07.2011.

    Meni se čini da su se malo igrali i da je mala trudna, a roditelji su im vjerojatno branili vezu.Zato su i pobjegli i sad pokušavaju psihički dobit bitku sa roditeljima i dok se oni slome djeca će se vratiti kući.E to ti je mladost,ludost i pubertet.On ga umoči,ona skoči i eto ti cirkusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare