To je to što me zanima!

Odbor Zastupničkog doma danas održava 1. saslušanje u istrazi o opozivu Joea Bidena...

Republikanci tvrde da su Biden i njegova obitelj osobno profitirali od politika koje je gurao kao potpredsjednik u administraciji bivšeg predsjednika Baracka Obame od 2009. do 2017. godine...
Vidi originalni članak

Zastupnički dom američkog Kongresa predvođen republikancima održat će u četvrtak svoje prvo saslušanje u istrazi o opozivu demokratskog predsjednika Joea Bidena

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saslušanje Odbora Zastupničkog doma za nadzor i odgovornost vjerojatno neće otkriti nove informacije o Bidenovim financijskim vezama s njegovim problematičnim sinom, 53-godišnjim Hunterom Bidenom, koji je bio dio brojnih međunarodnih poslovnih pothvata dok se borio s ovisnošću o drogama i alkoholu.

RUSKA DIPLOMACIJA BIJESNA Moskva optužuje: Washington i London pomogli su Ukrajincima u planiranju napada na Krim

Umjesto toga, saslušanje će poslužiti kao svojevrsno opravdanje za istragu i raspravu o tome što su republikanci dosad otkrili, prema Jamesu Comeru, predsjedatelju odbora.

Republikanci tvrde da su Biden i njegova obitelj osobno profitirali od politika koje je gurao kao potpredsjednik u administraciji bivšeg predsjednika Baracka Obame od 2009. do 2017.

KRIZA NA RIO GRANDE Snimke s granice: Tisuće ljudi ulaze u SAD, milijardu dolara robe blokirano na prijelazima

U središtu istrage su tvrdnje da je Biden kao američki potpredsjednik vršio pritisak na Ukrajinu da smijeni glavnog tužitelja jer je istraživao Burismu, tvrtku u kojoj je njegov sin Hunter bio u upravnom odboru. Tadašnji ukrajinski predsjednik Petro Porošenko rekao je za Fox News u subotu da to nije istina. 

COMMANDER NE SLUŠA... Pas Joea Bidena opet je napao agenta tajne službe: Njemački ovčar ugrizao agente 11. puta!

Bijela kuća objavila je da je istraga neutemeljena i politički motivirana uoči predsjedničkih izbora 2024. na kojima bi Biden mogao ponovno odmjeriti snage s republikancem Donaldom Trumpom kojega čekaju četiri suđenja. 

Republikanci u Zastupničkom domu imaju tijesnu većinu s 221 naprema 212 glasova pa je upitno hoće li na kraju istrage imati dovoljno glasova da podrže opoziv Bidena.

KOLUMNA BIVŠEG VELEPOSLANIKA Opipljiva strepnja predsjednika Bidena: Sve je više problema...

Čak i u slučaju uspješnog glasanja, malo je vjerojatno da bi Senat, u kojem demokrati imaju većinu s 51 naprema 49, glasovao za smjenu Bidena s dužnosti.

PRIJETI BLOKADA Biden upozorava da će milijuni gladovati ako se 'zatvori' vlada

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čistokrvni gmo free 28.09.2023.

    Bajden uopće nije dementni starac i njegova familija nije primala lovu od Ukraine i Kine i pošteno je pobjedio Donalda Trumpa na najpoštenijim predsjedničkim izborima ikada održanim i od kada je Bajden predsjednik vlada mir u svijetu za razliku kada je svijet bio u kaosu zbog Donalda Trumpa...🍻

Komentiraj...
Vidi sve komentare