To je to što me zanima!

Odgađa se sjednica Nadzornog odbora Ine jer se jedan predloženi član Uprave povukao

Vlada je jučer priopćila kako je na zatvorenom dijelu sjednice predložila Nadzornom odboru Ine imenovanje Miroslava Skalickog, Hrvoja Šimovića i Emanuela Kovačića za članove Uprave tog društva.
Vidi originalni članak

Sjednica NO Ine na kojoj je trebala biti razriješena aktualna uprava kompanije bila je zakazana za sutra, no kako doznajeu 24sata ta sjednica je odgođena.

Sjednica će se vjerojatno održati sljedeći tjedan, a sve se odgađa jer se od Vlade predloženi član Uprave Emanuel Kovačić na osobni zahtjev povukao.

Vlada je jučer priopćila kako je na zatvorenom dijelu sjednice predložila Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d. imenovanje Miroslava Skalickog, Hrvoja Šimovića i Emanuela Kovačića za članove Uprave tog društva.

Mađarski dio Uprave Ine podnio je ostavke dok hrvatski dio nije, a premijer Andrej Plenković jučer je izjavio kako postoje rješenja da hrvatski dio Uprave ipak ne dobije otpremnine.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Dario123455677 20.09.2022.

    Moraju se pregrupirati da vide kako će sad dalje krasti....

  • x00x 20.09.2022.

    di su institucije koje rade svoj posao???

  • 20.09.2022.

    Isti mijenjaju iste. Sva trojica i onaj koji će zamijeniti ovoga su se preko noći ratno profiterski obogatili. Zanima li to još ikoga u ovoj poštenoj republici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare