To je to što me zanima!

Odgodila je kemoterapiju zbog poroda, ali beba nije preživjela

Heidi Loughlin (32) dijagnosticirali su vrlo agresivan tip raka dojke. Savjetovali su joj da pobaci jer bi kemoterapija mogla naškoditi bebi. Ona je ipak odlučila roditi
Vidi originalni članak

Odgodila je kemoterapiju da bi svojoj nerođenoj bebi podarila život. Činilo se da je uspjela jer beba je rođena, ali preminula je nakon samo osam dana. Heidi Loughlin (32) iz Portisheada kod Bristola bila je trudna nekoliko mjeseci kada su joj dijagnosticirali rijedak i agresivan rak dojke.

Nesretnoj policajki liječnici su savjetovali da pobaci kako bi što prije mogla početi s kemoterapijom koja bi mogla naškoditi bebi. Heidi je ipak odlučila svoj život staviti na kocku - privremeno je odustala od agresivne terapije i pristala na puno blažu koja je za dijete manje štetna, piše Daily Mail.

'Naša srca su pukla na dva dijela'

Terapija nije djelovala i Heidi je rečeno da mora odmah prijeći na veće doze. Zbog toga su joj 11. prosinca napravili carski rez. Mala Ally Louise Smith rođena je 10 tjedana prije termina. Težila je manje od kilograma, a iako se u početku činilo da će uspjeti, njeno tijelo ipak nije izdržalo i djevojčica je preminula.

- Naša srca su pukla na dva dijela. Moramo ti reći zbogom. Ljubili smo te, mazili, škakljali i znamo da ćemo se jednoga dana ponovno sresti - napisala je utučena Heidi na svom blogu.

Pred Heidi je nova borba - ona za vlastiti život

Pred njom je sad nova borba - ona za vlastiti život. Ovih dana započet će primati jaku kemoterapiju, a u ožujku će se, nakon nove serije pretraga, znati hoće li joj spasiti život.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Milky way 23.12.2015.

    Koliko hrabrih I plemenitih zena hoda svijetom , a po nicemu se ne isticu kao junaci. Ovako nesto tesko da bi ucinio neki muskarac, stavivsi svoj zivot na kocku u zamjenu za nerodjeno dijete. Samo majcinski osjecaji daju zenama tu nadljudsku snagu da mogu donositi ovakve odluke . Ova zena je prava lavica I epski hrabra zena . Nazalost bolest ne bira I tuzno je sto nam zivot servira ovakve sudbine , ovako nesto stvarno nitko ne zasluzuje !

  • xnet0822 22.12.2015.

    Neće uspjeti, kod većina žena karcinom dojke uvijek završava sa smrtnim ishodom ...

  • malavjeverica 22.12.2015.

    nemojte tako prema ženi...htjela je najbolje za sve. U ovakvim situacijama svaka odluka može biti ona prava i ona totalno kriva. Htjela je dati šansu i bebi i sebi, to su strašno teške odluke kako god da okreneš. Nadam se da će ozdraviti i roditi još koju zdravu bebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare