To je to što me zanima!

Odgodili početak suđenja Šopiću za smrt I. Čustića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vrhovni sud ukinuo je presudu od 30 godina i slučaj vratili na ponovno suđenje. Šopić je 2008. ubio Igora Čustića iz sačmarice pa zapalio auto
Vidi originalni članak

Predsjednik Sudskog vijeća zadarskog Županijskog suda, Boris Babić, odgodio je za četvrtak početak ponovnog suđenja Elvisu Šopiću (22) iz Raštevića pokraj Benkovca. Ubojici zadarskoga taksista Igora Ćustića (30) u utorak je trebalo početi ponovoljeno suđenje. Njega su u studenome prošle godine nepravomoćno osudili na 30 godina robije zbog teškog ubojstva na posebno podmukao način. Tu je presudu ukinuo Vrhovni sud i slučaj vratio na ponovno suđenje. Šopiću, koji je potkraj siječnja 2008. u kasnim večernjim satima u Korlatu pokraj Benkovca ubio Ćustića iz skraćene sačmarice i potom zapalio auto, u ponovljenom će se postupku najvjerojatnije suditi za 'obično' ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TESSA_1 07.09.2010.

    Čovjeka ubije sačmaricom i to mu nije bilo dovoljno nego ga još i zapali i to se tretira i sudit če mu se kao za obično ubojstvo??? ma dajjj pa dobro jel ovo više normalno ili na sudovima zaista rade beščutni debili!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare