To je to što me zanima!

Odgoj u Kini: Učiteljica u pola sata mališane udarila 120 puta

Jedna djevojčica je nakon nastave kući došla natečenog lica pa je njezin otac otišao u malu školu i tražio da mu pokažu video snimku nastave. Kad ju je vidio, šokirao se
Vidi originalni članak

Učiteljica u maloj školi u kineskom gradu Taiyuanu je u pola sata učenike pljusnula i udarila više od 120 puta, piše Daily Mail.

Svaki put kada bi koji mališan krivo odgovorio na netko pitanje, učiteljica bi ga udarila. 

Jedna djevojčica je nakon nastave kući došla natečenog lica pa je njezin otac otišao u malu školu i tražio da mu pokažu video snimku nastave. 

- Učiteljica je moju kćer pljusnula 43 puta i udarila je dva puta. Ta žena je čudovište - kaže šokirani otac. Dodao je kako to nije bio prvi put da se njegova kći iz male škole vratila s masnicama na licu, ali je prije pretpostavljao da se ozlijedila u igri. Prema pisanju kineskih medija učiteljica je dobila otkaz.  

Idi na 24sata

Komentari 126

  • 12000s 06.11.2012.

    bolesna baba !!

  • mtim 03.11.2012.

    u stanju šoka sam...nemam snage komentirati...............

  • MiroslavTomić 27.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare