To je to što me zanima!

'Odgovorno ćemo i nesebično služiti čovjeku i njegovu dobru'

Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, svim hrvatskim građanima, želim da ih božićno vrijeme obiteljskog okupljanja ispuni optimizmom, ljubavlju i povjerenjem, kaže premijer...
Vidi originalni članak

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio božićnu čestitku hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu te istaknuo važnost odgovornog i nesebičnog služenja čovjeku i njegovu dobru.

- Iščekujući kršćanski blagdan mira i zajedništva promišljamo što smo u odlazećoj godini učinili ili propustili učiniti za sve potrebite. Ohrabreni novom snagom i božićnim duhom skromnosti, nesebičnosti i solidarnosti, odgovorno ćemo i nesebično služiti čovjeku i njegovu dobru.

- Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, svim hrvatskim građanima, želim da ih božićno vrijeme obiteljskog okupljanja ispuni optimizmom, ljubavlju i povjerenjem, napisao je premijer Plenković u božićnoj čestitki te u ime Vlade RH i svoje osobno ime svima poželio čestit i blagoslovljen Božić.

Jandroković: Božić kao poticaj za život

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u subotu je uputio božićnu čestitku svim hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu u kojoj je izrazio nadu da će Božić svima biti poticaj za život u ozračju poštivanja svakoga ljudskog bića, njegovog identiteta i dostojanstva.

"Pred nama je blagdan rođenja Božjeg sina. Dan koji simbolizira početak novog doba, doba ljubavi, nade, mira, pravednosti i milosrđa.
Nadam se da će taj dan biti poticaj svima nama da u idućoj godini živimo u ozračju poštivanja svakoga ljudskog bića, njegovog identiteta i dostojanstva. Isto tako, vjerujem da ćemo, usprkos svim izazovima, zajednički graditi našu domovinu kao zemlju društvene, gospodarske i socijalne pravde.

U vjeri i nadi da će nam nadolazeći blagdan donijeti u naše obitelji obilje ljubavi, mira i radosti te ojačati u nama osjećaj zajedništva, svim hrvatskim građanima u domovini i u iseljeništvu, u ime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2018. godinu", napisao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u božićnoj čestitki..

Idi na 24sata

Komentari 147

  • neutina 24.12.2017.

    Predlažem da se u HR. uvede viteški red pod imenom Hrvatski Minhausen.Evo 3 neosporiva kandidata.Bit će komisiji malo teže dodijeliti prvo mjesto,Referendum nije isključen...

  • jožek2 24.12.2017.

    Kad vidim Njonju i ovog viteza od gluposti odmah mi se smući život u njihovoj Hrvatskoj, znam da nas lažu i mažu na svoj hdz-ejnarski naćin i u ovo Božićno vrjeme, Plenkiju još donekle vjerujem.

  • škver 23.12.2017.

    Ovaj adeze je u stanju doslovno sve i sve do dna dna pasti !!! Bez stida,obraza, časti,morala !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare