To je to što me zanima!

Odjeću natopljenu 'kokom' iz Perua švercali u Zagreb

Odjeću su u dvama koferima primjetili carinici u Zračnoj luci Zagreb. Vještaci su do sada izuzeli 1700 grama kokaina vrijednog pola milijuna kuna
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je u srijedu u Zračnoj luci Zagreb dvojicu državljana Srbije, stare 29 i 35 godina, iz Novog Pazara zbog šverca kokaina. Njih dvojica su redovnim letom iz peruanskog grada Chiclaye preko Pariza doputovali u Zagreb. Na carinskom pregledu, carinici su na odjeći uočili osušenu bijelu materiju. Pozvali su policiju koja je uz pomoć policijskog psa potvrdila svoje sumnje da se radi o kokainu. Odjeću su oduzeli i poslali u Centar za vještačenje. Tamo su do sada sa samo dijela zaplijenjene odjeće, metodom ekstrakcije izuzeli 1700 grama kokaina čija je vrijednost pola milijuna kuna. Nije poznato koliko još kokaina 'skriva' ostatak odjeće. Dvojac je u glavni peruanski grad otputovao iz Beograda početkom ožujka. Kako kažu u zagrebačkoj policiji, iako je ovakav model krijumčarenja poznat u svijetu, ovo je prvi put da su se naši policajci susreli s njim. Dvojac iz Srbije sproveli su istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu uz kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • propala mladost 27.03.2010.

    Bravo Mrki dosta nam je i ovih dilera koji rade na bijelo sada bi neki i na crno, e pa nece moci..panticu!

  • Pike75 27.03.2010.

    Jao bre,pa šta uradiste deco!!Kada vas se dočepa čika Milenko ima i vi da se bacakate po Jarunu.

  • wanted 27.03.2010.

    možda je samo kap u rijeci kokaina, no ono sto mene fascinira je kako su oni prosli sve do zagreba.. mislim isli preko pariza i svega, niko ih nije skuzio, dok nije naša policija nanjušila.. Ispada da nasi bolje rade svoj posao od europskih kolega..

Komentiraj...
Vidi sve komentare