To je to što me zanima!

'Ostavku neću dati, a premijer više nema povjerenje HDZ-a'

U središnjici HDZ-a Tomislav Karamarko obratio se medijima te poručio kako poziv za ostavkom ne može prihvatiti te da je premijer Tihomir Orešković izgubio povjerenje HDZ-a
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer Tihomir Orešković pozvao potpredsjednike Vlade Tomislava Karamarka i Božu Petrova da daju ostavke, nije trebalo dugo vremena da se obojica oglase. 

U središnjici HDZ-a Tomislav Karamarko obratio se medijima nešto prije 18 sati te poručio kako poziv za ostavkom ne može prihvatiti te da je premijer Tihomir Orešković izgubio povjerenje HDZ-a. 

- Kao stranka i ja kao predsjednik HDZ-a, moramo reagirati. Sukus svega je da Orešković traži ostavku gospodina Petrova i mene. Moram priznati da sam začuđen, i to nakon što sam od njega više puta dobio podršku i bio je na našem stranačkom saboru. Danas sam čuo je jer Vlade nije bilo jer je premijer otišao u  SOA-u, mislim da je Vlada SOA-i nadređena i mislim da premijer Orešković javnosti mora objasniti što se dogodilo. Što se tiče poziva za ostavkom, ne možemo ju prihvatiti. Mi smo pobjednička stranka s najvećim brojem zastupnika. I sada mogu reći da gospodin Orešković više ne uživa naše povjerenje - rekao je Karamarko okružen najbližim suradnicima i  HDZ-ovim ministrima.  

Idi na 24sata

Komentari 977

  • jozabroz 05.06.2016.

    haha, treba dat ostavku i on i petrov i oreskovic s tim da onda na mjesto premjera ide "veliki"zoki, na mjesto prvog potpredsjednika braco kreso.drugi, stipe milanovic..uz obvezan otpis poreznog duga prvom dopredsjedniku i odbacivanje svih prijava kao neosnovanih za drugog,,)))))))

  • fredaster 04.06.2016.

    ovaj nije normalan pa on je pred ulaznim vratima Remetinca

  • piramida 04.06.2016.

    kara ko u tebe ima povjerenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare