To je to što me zanima!

Odlazi iz SDP-a kod - Bandića: 'Želim vjerovati da je on nevin'

Ana Komparić Devčić odlazi iz SDP-a, a svoj rad u Saboru nastavit će u klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića. Postaje 12. član Bandićevog kluba
Vidi originalni članak

Saborska zastupnica Ana Komparić Devčić poslala je u petak matičnoj organizaciji SDP-a u Rijeci ispisnicu, s pratećim pismom u kojem kaže da odlazi jer je SDP doživio politički bankrot.  Komparić Devčić tako se pridružila Milanki Opačić, Mariju Habeku, Bojanu Glavaševiću, Zdravku Ronku i drugima koji su napustili stranku zadnjih mjeseci. To je prva riječka SDP-ovka koja je odlučila napustiti stranku, a osma u Saboru. Naime, SDP je 2016. godine imao 38 mandata, a sad ima osam manje.

OBAVIJESTILA IH PISMOM SDP je napustila i saborska zastupnica Komparić Devčić

Kako nam je potvrdila za Novi list, svoj rad u Saboru nastavit će u klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića, gdje postaje 12. član Bandićevog kluba.

– Radom u Saboru, iskustva u upravljanju najrazvijeni gradom u Hrvatskoj želim iskoristiti i u iniciranju razvoja grada u kojem sam rođena, u Rijeci, a koji zadnjih godina vidno za tim zaostaje - rekla je za Novi list Komparić Devčić.

Upitali su je zašto se odlučila za klub Bandića kojeg prate brojne afere i u petak dopunjena optužnica Uskoka za aferu 'Agram'.

– Želim vjerovati u nevinost Milana Bandića, kao što sam vjerovala u nevinost Vojka Obersnela u aferi Tržnice, kao i Vladimira Benca u aferi poslovni prostori - kazala je Komparić Devčić za Novi list.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • ljubica ljubičica_1 17.12.2018.

    Bija je nevin samo kad se rodija!

  • juricajuric179 16.12.2018.

    I onda nek netko kaže da Ercegovci nisu sposobni menegeri? trgovine, kriminal, prostitucija i pljačka tu su prvi, akad treba delati nema ih nigdje.

  • bcelija 16.12.2018.

    Ušla je u SDP ne bi li lakše napredovala u "karijeri", skužila da od toga u SDP-u nema ništa pa mijenja zastavu. Svima je jasno da SDP nije ništa izgubio kao što ni druga strana nije ništa dobila. Jednom izdajica uvijek izdajica!! Ne kažu klinci uzalud " 'ko izda .izda".

Komentiraj...
Vidi sve komentare