To je to što me zanima!

Odlomila se stijena velika 10 metara, poginulo dvoje djece

U kući je u trenutku nesreće, oko pet ujutro, boravilo sedmero ljudi. Troje ih je uspjelo istrčati, a dvoje su spasili vatrogasci. Tijela djece pronašli su psi tragači
Vidi originalni članak

Dvoje djece je poginulo u nedjelju u odronu stijene koja je pala na planinsku kuću u jednom selu u departmanu Alpes-Maritimes, na jugoistoku Francuske, javlja Daily Mail.

U kući je, oko pet ujutro bilo sedmero ljudi. Uz dvoje poginule djece, u dobi od sedam i deset godina, boravili su i njihovi roditelji. Ostali članovi obitelji uspjeli su istrčati iz kuće.

Smješteni su u bolnici u Nici, a zadobili su lakše ozljede i trenutno su u stanju šoka. Tijela djece pronašli su psi tragači.

Planinska kuća nalazi se u nacionalnom parku Mercantour, pored ceste. Odron su vjerojatno uzrokovale jake kiše i zatopljenje, smatraju vlasti te dodaju da je oduvijek postojala opasnost od odrona stijena.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nopliz, nopliz 24.02.2014.

    strašno, a te alpe se malo malo otkidaju :(

  • denis-zg 24.02.2014.

    Eh šta ti je život..želiš mir, sreću s obitelji i onda te zadesi takva tragedija! Kako sudbina zna bit okrutna!!! Moja sućut obitelji i bližnjima!

  • VIC3148 23.02.2014.

    ovo je strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare