To je to što me zanima!

Odluka o izručenju Sanadera u ponedjeljak, nisu stigli papiri?

Austrijska sutkinja napomenula je kako iz Hrvatske još nije stigla sva potrebna dokumentacija. No, iz Uskoka tvrde da su oni sve dostavili hrvatskom ministarstvu
Vidi originalni članak

Austrijski sud trebao bi za pet dana, točnije u ponedjeljak, donijeti odluku o izručenju Ive Sanadera Republici Hrvatskoj. Austrijska sutkinja napomenula je kako iz Hrvatske još nije stigla sva potrebna dokumentacija. No, iz Uskoka tvrde da su oni sve dostavili hrvatskom Ministarstvu pravosuđa. Iz ministarstva pak kažu kako su u dva navrata slali svu dokumentaciju u Austriju, tako da ostaje nejasno gdje se ona izgubila. 

Odvjetnik Zvonimir Hodak, koji ima iskustva s austrijskim pravosuđem u slučaju Zagorac, komentirao je za RTL televiziju kako je moguće da i austrijska i hrvatska strana igrom oko dokumentacije žele dobiti na vremenu. Dodao je kako postupak izručenja može trajati do godinu i pol.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Gerilac_1 05.05.2011.

    Dosta vam je kriminala i nepravde? Dodji i stvori jednu bolju Hrvatsku! http://www.erepublik.com/en/referrer/Mrdo

  • Scum-Bum SB 05.05.2011.

    Samo ga isporučite na jedan trg u Hrvatskoj, možda najbolje u Slavoniju pa da ga narežemo u čvarke na zimu...

  • timica2 05.05.2011.

    Prije nekoliko dana sam napisala da dokumentacija, ne će biti dostavljena na vrijeme, i bila sam u pravu.Nakon toga bi nastao kaos po HDZ.e,jer bi se štošta otkrilo.Znači, moj je zaključak, da sada USKOK prebacuje odgovornost na Ministarstvo pravosuđa.I tako u nedogled ili dok ne prođu izbori.!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare