To je to što me zanima!

Odluka o mobilizaciji: 'Ovo nam pomaže u borbi protiv korone'

Prilagođavati ćemo se svim promjenama koje nas čekaju u budućnosti. I prostorno i vremenski i kadrovski i nacionalno. Ova odluka omogućava ministru i stožeru da se prilagodi novonastaloj situaciji, kaže Beroš...
Vidi originalni članak

Ministarstvo zdravstva donijelo je odluku o mobilizaciji, organizaciji i rasporedu rada i radnog vremena te promjene mjesta i uvjeta rada zdravstvenih djelatnika zbog zaštite pučanstva tijekom epidemije koronavirusa.

Ministar Vili Beroš pojasnio je na presici što točno znači ta odluka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To znači da ćemo se prilagođavati svim promjenama koje nas čekaju u budućnosti. I prostorno i vremenski i kadrovski i nacionalno. Ova odluka omogućava ministru i stožeru da se prilagodi novonastaloj situaciji. Ne znamo na kojem mjestu će buknuti eventualno broj oboljelih. Moramo biti u mogućnosti reagirati u trenutku i prilagoditi se - objasnio je ministar zdravstva Vili Beroš.

Podsjetimo, trenutno je u Hrvatskoj 46 zaraženih korona virusom. Danas je potvrđeno novih sedam slučajeva, pet u Osijeku, dva u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Na granici 15.03.2020.

    Najprije zatvoriti trgovacke centre jer penzici od dosade neznaju kud bi sa sobom....znaci lidl,kaufland,konzum,plodine....neka i oni jadni trgovci malo odahnu gledajuci jedne te iste iz dana u dan....mlade populacije ima najmanje...oni ako i prodju to je sve ciljano..i dovigiorno....zato chiusuru na centre....

  • 15.03.2020.

    da li je ovo dovoljni pokazatelj da jedan svecenik ne vrijedi 20 doktora?? i da je prioritet ulagati u zdravstvo i znanost???

  • hulkica 15.03.2020.

    Italija-Genova: svi kruzeri se pretvaraju u bolnice!!! Kazete gripa??

Komentiraj...
Vidi sve komentare