To je to što me zanima!

Odrekli su ga se suradnici, koje je "smjestio" u Vladu

Bianca Matković, za koju se oduvijek govorilo kako je u Vladu postavljena prema Sanaderovoj naredbi, nije glasala protiv, ostala je suzdržana.
Vidi originalni članak

Osim Luke Bebića, koji ne krije naklonost prema bivšem premijeru, Sanadera su na sjednici Predsjedništva HDZ-a podržali Mario Zubović, koji je s njim krstario Jadranom, te Damir Polančec. Navodno je upravo Zubović pozvao stranačke kolege na sastanak riječima “Treba te predsjednik stranke”. Ivi Sanaderu leđa su pri glasovanju o njegovu ostanku u stranci okrenuli njegovi najbliži suradnici. Bianca Matković, za koju se oduvijek govorilo kako je u Vladu postavljena prema Sanaderovoj naredbi, nije doduše glasovala za Sanaderovo izbacivanje nego je, kao i njegov dugogodišnji prijatelj Petar Selem, ostala suzdržana.
Matković, ministricu bez portfelja, nedavno je prozvala oporba, a upitali su je što ona zapravo radi u Vladi. Bivša zaposlenica Ministarstva vanjskih poslova nije precizno odgovorila na to. Ubrzo nakon što je Kosor preuzela mjesto premijerke, pričalo se kako između nje i Matković postoji netrpeljivost te kako mlada ministrica radije sluša donedavnog šefa nego novu šeficu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • svi_smo_doma 05.01.2010.

    Pa da zbilja; što radi mlada ministrica?! Mi, kao porezni obveznici kojima ministri polažu račune jer ih plaćamo, trebali bismo dobiti obrazloženje... Ajde novinari raspitajte se malo! Je da je lakše trčati za \"celebritijima\" i gurati im kameru u facu ali ipak...

  • dccro 05.01.2010.

    isto tako ko što je on njih napustio prije 6 mjeseci i dao da tonu u aferama,HAC,podravka i slične tako su oni njega sad napustili.Ivo brod tone,sam si na njemu,a ne možeš pobjeći

  • rada čokolada 05.01.2010.

    Umišljaš Bluesky,Ivo voli dečkiće - Clinton je ipak bio pravi fucker! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare