To je to što me zanima!

Odron zemlje na Aleju Bologne ometa promet do Zaprešića

Veća količina zemlje odronila se u nedjelju oko 2 sata na Aleju Bologne nakon podsusedskog tunela prema Zaprešiću. Na prometnicu je usljed toga palo i stablo
Vidi originalni članak

Veća količina zemlje odronila se u nedjelju oko 2 sata na Aleju Bologne nakon podsusedskog tunela prema Zaprešiću. Na prometnicu je palo i stablo. Promet prema Zaprešiću je zatvoren, odnosno prometuje se naizmjenično jednim prometnim trakom, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ekipe Javne vatrogasne postrojbe noćas su uklanjale stablo,a dežurna ekipa Zagrebačkih cesta pobrinut će se za zemlju. Postavljena je i privremena signalizacija, a policija je regulirala promet. Na odron, na sreću, nitko nije naletio. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ivana meier 04.02.2013.

    ja stanujem u blizini. Na tom mjestu je vjecito odron ili voda curi na cestu. To vide svi osim djelatnika Hrvatskih cesta.

  • hablabla 03.02.2013.

    Prošla jutros onuda... još smo komentirali kak je bilo vrijeme da se to grmlje potkreše i kako je pametno da se to radi u nedjelju a ne za vrijeme prometne špice... a kad ono... ? ! ? ! ? ! sreća da nitko nije stradao!

  • WOMANIZER 03.02.2013.

    grdo je, moglo se svašta dogoditi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare