To je to što me zanima!

Odrubio je glavu šefu nožem: Bog mi je rekao da to učinim

Velika Britanija: Vlasti su Jonathanu Limaniju dozvolile da se preseli u Englesku iako je imao petogodišnju "povijest" nasilnog ponašanja. Ondje je ubio svog šefa
Vidi originalni članak

Jonathan Limani (34) izbo je svojeg šefa nožem, a onda mu je odrubio glavu. Zbog toga je u ponedjeljak osuđen na doživotan zatvor s mogućnošću pomilovanja nakon 19 godina.

Jonathan Limani je porijeklom iz Albanije, a vlasti u Velikoj Britaniji su mu dozvolile da se iz Švedske preseli u Englesku iako je imao petogodišnju "povijest" nasilnog ponašanja. Osuđen je naime već dva puta zbog droge i napada, a liječnici su mu dijagnosticirali  paranoičnu šizofreniju. 

Kada se preselio u Britaniju počeo je raditi kao konobar. Njegov šef Chris Varian (32) je u jednom trenutku izašao na pauzu. Limani je uzeo nož za sir, slijedio ga, ubo ga nekoliko puta, a onda mu odsjekao glavu, piše Daily Mail. Na sudu se branio kako mu je Bog rekao da to učini. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • raso s romanije 22.03.2012.

    u koliko ljudi nesto tako prode kroz glavu

  • user_129719 22.03.2012.

    Jesi siguran da je to bio Bog?

  • HERRA 21.03.2012.

    Bog mu rekao???Sačuvaj nas Bože takvih luđaka.Ako postoji pakao izgorio je već odavno i svi vragovi popadaše na zemlju i žive među nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare