To je to što me zanima!

Odsječene glave ostavili na ulici kao upozorenje vladi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
GVATEMALA: Četiri glave još neidentificiranih žrtava bile su ostavljene na prometnim mjestima da ih vidi što više ljudi. Na njima su bile poruke
Vidi originalni članak

Gvatemalski vatrogasci pronašli su u četvrtak četiri odsječene glave u bogatijem dijelu Gvatemala Cityja. Glave su ostavljene na glavnom ulazu u zgradu Kongresa, ulazu u popularni trgovački centar, ispred vatrogasne postaje  te na autocesti. Na glavama su bile poruke upućene vladi u kojima političare okrivljuju da su krivi za ovaj zločin te upozoravaju da zaustave borbu protiv organizirnog kriminala i korupcije. Policija je nešto kasnije našla i dva obezglavljena tijela no žrtve nisu identificirane. Još nikoga nisu uhitili. Istražitelji vjeruju da je brutalan zločin djelo bandi iz kriminalnih krugova koje su se pobunile protiv novih pravila u zatvorima i nedavnih uhićenja krijumčara droge. U zatvorima su zabranjene posjete zbog čestog krijumčarenja droge, alkohola, oružja i žena u zatvor. Zloglasni meksički narko karteli djeluju i u Gvatemali no za sad ih policija ne povezuje s ovim slučajem, piše AP.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mmarek10 11.06.2010.

    poruka je jasna i glasna. Nas se nitko ne boji pa nam zato i rade šta god im se sprdne. dobar je strah kome ga je bog dao.

  • bomber1 11.06.2010.

    Stvarno je tesko povjerovati da takvi psihopati zive na ovom svijetu,medutim nazalost i toga ima na ovom lijepom planetu.Ja sam bio u domovinskom ratu na artiljeriji,pitaj boga dal sam nekog ubio vjerovatno je neka granata od stotine koje smo ispaljivali ubila nekog,i u bil kojoj situaciji da bi se nasao u ratu ili bilo gdje ako se vec moram spasit tako da ubijem,onda za to postoji metak ,ali ova rezanja ,masakriranja,to su duške psihicke i dusevne bolesti mostruma koje je tesko okarakterizirat kao ljude.

  • voxpopvli 11.06.2010.

    ...preporučujem ync.com za one jačeg želuca.. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare