To je to što me zanima!

Odsjekao glavu putniku pa ju bacio pred noge drugima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija ne želi nagađati o motivima, a putnici kažu kako se žrtva i ubojica očito nisu ranije poznavali. Nekoliko minuta prije napada pušili su na stanici
Vidi originalni članak

Muškarac koji se naslonjen na prozor odmarao u autobusu dok se vozio kroz Kanadu ubijen je i obezglavljen na sjedalu, dok su užasnuti putnici pobjegli - ispričali su u četvrtak očevici i policija.
- Odjednom smo čuli vrisak, njegov krvavi vrisak - rekao je Garnet Caton koji je sjedio ispred žrtve u autobusu kobne srijede. Policija ne želi špekulirati što je dovelo do napada, a putnici kažu da se žrtva i ubojica očito nisu poznavali. Nekoliko minuta prije napada pušili su na stanici zajedno s drugim putnicima.
- On je ubadao, ubadao, ubadao nož - ispričao je Caton. Autobus se zaustavio i putnici i vozač u panici su izašli, te pokušavali držati vrata zatvorenima kako napadač ne bi uspio izaći.
- On je mirno došao do prednjeg dijela autobusa s glavom i nožem u ruci i mirno nas je gledao te je bacio glavu pred nas - ispričao je svjedok.
- U njemu nije bilo bijesa... Kao da je robot ili nešto takvo - dodao je šokirani Garnet Caton.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dinamo4ever 02.08.2008.

    B O L E S N O ! ! !

  • whocares 01.08.2008.

    made in usa? ludjaka ima svugdje. Zar ne nadjose bebinu glavu na tim podrucjima jucer, prekjucer? Dajte molim vas, tip je ludjak koji je isao ubiti....bar u Hrvatskoj je crna kronika puna takvih slucajeva, ne samo slucaj Canade, ili USA. Plus u USA zivi oko 300 mil. ljudi, u Canadi preko 30.....a u Hrvatskoj?

  • -mariela- 01.08.2008.

    made in usa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare