To je to što me zanima!

Oduvijek je bio nasilan, žena je pobjegla od njega kod roditelja

I.B. je ovo bio drugi brak, a već je od ranije poznat policiji zbog prijetnji istoj obitelji. Također, navodno je ranije sudjelovao u jednoj tučnjavi u kojoj je ubo čovjeka nožem
Vidi originalni članak

Dubrovački pomorac I.B. (64) je nešto prije 7 ujutro uletio u stan u centru Dubrovnika te prvo ranio 74-godišnju punicu koja je pred njim pobjegla i zaključala se u sobu odakle je pozvala policiju.

Potom je ubio punca M.T. (77), a zatim krenuo za suprugom L.B. (53) te sustigao na stubama dok je trčala van stana dozivajući pomoć.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je završio sa svojim krvavim pohodom ubio se, a njegovo beživotno tijelo pronašli su kraj mrtve supruge.

I.B. je ovo bio drugi brak, a već je od ranije poznat policiji zbog prijetnji istoj obitelji. Također, navodno je ranije sudjelovao u jednoj tučnjavi u kojoj je ubo čovjeka nožem.

KRVAVI POHOD U DUBROVNIKU Ranio punicu pa ubio punca, a supruzi je presudio na stubama

Inače je umirovljeni pomorac koji je od 1977. godine plovio na brodovima dubrovačke Atlantske plovidbe, a 2003. je unaprijeđen u zapovjednika broda. Zapovijedao je na više brodova te pomorske kompanije sve do 2009. godine kada prestaje ploviti te se zapošljava u istoj tvrtki kao šef kadrovskog odsjeka, piše Dubrovački dnevnik.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tom radnom mjestu se ne zadržava dugo. Zbog nagle naravi vratili su ga na brod Atlantske plovidbe te potom odrađuje i dva ugovora za jednu japansku kompaniju odakle se umirovio.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, I.B. se od rane mladosti nasilno ponašao, svi su ga se bojali jer je gotovo svakodnevno bio akter neke tučnjave, unatoč tome što su ga roditelji, inače profesori u školi, pokušali izvesti na 'pravi put'.

S obitelji je živio u Sustjepanu, a njegova supruga pobjegla je roditeljima u gradsku jezgru nakon što ju je izbacio iz kuće.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • OS98netko 29.01.2019.

    Posto sada nema nikoga tu jer se iznajmjljuje prostor ili stan

  • volimpršut 29.01.2019.

    Koja bolesna osoba!

  • shell dexos2 GM 29.01.2019.

    pa zar nisu u pitanju imovinsko pravni odnosi? tako sam ja procitao u mnogo komentara u prijasnjim clancima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare