To je to što me zanima!

Oduvijek ste htjeli svoj otok? Jedan se prodaje u Hrvatskoj. Osim cijene, tu je i ova 'kvaka'

Na otoku se nalazi predivna borova šuma koja pruža hlad za uživanje, kao i kamena kuća izgrađena prije 1968. godine i izvor pitke vode, stoji u oglasu...
Vidi originalni članak

Na stranicama Muri-realestate oglašen je na prodaju otok u Malostonskom zaljevu! Riječ je o otoku Veliki Školj, veličine 21.677 metara kvadratnih.

Evo kako ga prodavatelji reklamiraju:

PREKRASNI PRIZORI FOTO Pogledajte nestvarno lijep zalazak sunca kod otoka Jabuka

"Otok je idealan za Glamping resort, Naturistički resort, Vjenčanje (Resort), Kušanje kamenica i posjete otočnim farmama kamenica, privatne zabave, team building, ekskluzivno dnevno iznajmljivanje otoka za razne događaje, itd. Na otoku se nalazi predivna borova šuma koja pruža hlad za uživanje, kao i kamena kuća izgrađena prije 1968. godine i izvor pitke vode. Također je moguće izgraditi još jednu kamenu kuću na otoku s posađenim maslinicima ili nekom drugom kulturom te registrirati obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete vlasnik predivnog otoka s nevjerojatnim potencijalom. Otok Veliki Školj u Malostonskom zaljevu pruža vam potpunu privatnost i mnoštvo mogućnosti za razvoj različitih projekata."

Cijena koju traže za ovaj otok je 3.250.000 eura.

AUSTRIJANCI ZALJUBLJENI U HRVATSKU 'Na Mali Lošinj se vraćamo već 60 godina, a došli smo slučajno'

No ako slučajno imate viška tri i nešto milijuna eura, ide važno upozorenje.

Na većini ovih otoka koji su na oglasima, zabranjena je i bilo kakva gradnja, pošto se najčešće radi o "pašnjaku", "šumskom području" ili "poljoprivrednom zemljištu". Iznimka za nekakvu gradnju je, doduše, ako otvorite obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo i tu "caku" prodavatelji često koriste kako bi kupcima pojasnili da na otoku mogu izgraditi "kućicu". No poljoprivredno zemljište namijenjeno je za poljoprivrednu proizvodnju i na njemu se mogu graditi isključivo građevine poljoprivredne namjene. Ovisno o nadležnom prostornom planu to mogu biti klijeti, spremišta voća i povrća, staklenici, staje i slično Također, ako otok kupujete zbog vlastite privatnosti, morate biti svjesni da nikome ne možete zabraniti kupanje na otočnim plažama, pristup obali ili plovidbu u blizini otoka, piše Morski.hr.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TVP 05.01.2024.

    Cijela ova država je kvaka

  • nori 🖖 05.01.2024.

    Izvor pitke vode! Bazinga

  • Jadna drzavo !!!!!!!!! 05.01.2024.

    Samo prodaji sranicam da nista od nas ne ostane tako treba i time neka se pune depovi i onda govorite kako nam dobro ide hahahah Jude !

Komentiraj...
Vidi sve komentare