To je to što me zanima!

Oduzeo prednost motociklu, u padu ozlijeđena djevojka (18)

ozač automobila čakovečkih registracija se polukružno okretao u  Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Čakovcu i oduzeo prednost te udario u motocikl koji je vozio 47-godišnji muškarac s područja Šenkovca
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koju je u ponedjeljak oko 20.45 sati skrivio vozač (38) automobila koji je oduzeo prednost prolaska motociklistu, teže je ozlijeđena 18-godišnja putnica na motociklu koja je prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Vozač automobila čakovečkih registracija se polukružno okretao u  Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Čakovcu i oduzeo prednost te udario u motocikl koji je vozio 47-godišnji muškarac s područja Šenkovca. Motociklist i 18-godišnja putnica su pali na kolnik. Putnica je kolima Hitne prevezena u bolnicu gdje je zadržana na liječenju. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Zetor74 23.04.2019.

    100 metara dalje kružni tok, o čemu pričamo. Zar postoji potreba za okretanjem na ionako frekventnom mjestu. Samo da bude sve u redu s curom.

  • budalajlama 23.04.2019.

    Polukružno okretanje obično nije jednostavno, treba često manevrirati, napred, nazad, a za vrijeme manevra dođe drugo vozilo, koje u početku nije bilo blizu ni vidljivo, ali baja ima prednost i hoće proći pod svaku cijenu. Ne uvažava se vozač koji manevrira. Svi bi morali samo ravno voziti i bježati pred onima koji jure po cesti.

  • _l_ 23.04.2019.

    kaj mala (18) dela na motoru s matorim 47-godišnjakom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare