To je to što me zanima!

Odveo cure u šetnju da bi ih opljačkali njegov brat i prijatelj

Zagreb: Elvis B. odveo je 2. prosinca prošle godine svoje dvije maloljetne prijateljice u šetnju u Maksimir. Zaskočili su ih 'napadači' i djevojkama uzeli torbicu i mobitel
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila krim istraživanje nad trojicom mladića zbog osnovane sumnje da su dvojica počinila kazneno djelo razbojništva, a treći pomaganje u razbojništvu na štetu dvije maloljetne djevojke. 

Treće osumnjičeni Elvis B. (1993.) odveo je 2. prosinca prošle godine svoje dvije maloljetne prijateljice u šetnju u Maksimir. Tada su ih zaskočili prvo i drugoosumnjičeni s fantomkama na glavi, srušili Elvisa na pod te pod prijetnjom nožem djevojkama uzeli torbicu i mobitel. Materijalna šteta bila je oko 2000 kuna. 

No, sve bi ukazivalo na obično razbojništvo da se kasnije nije ustanovilo da je riječ o isplaniranoj pljački. Naime, prvo osumnjičeni Felix B. (1994.) je brat od 'napadnutog' Elvisa, a trećeosumnjičeni maloljetnik (17) njihov je zajednički prijatelj. 

Policija je svu trojicu, nakon dovršenog krim istraživanja, predala pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zgembinjo 28.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ecolozzi 05.05.2012.

    Ljudski odpadci, tko će to školovat i dignut na višu razinu, neodgoj, prirođena glupavost, agresivnost, moralna upitnost itd. pa od toga je i dragi Bog digao ruke, ali optimizam je majka života pa bumo vidli, ne.

  • udar 05.05.2012.

    koja imena elvis,felix,jesu li romi ili?pitam se pitam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare