To je to što me zanima!

Odvezite se u novom moćnom Suzuki S-CROSS-u!

Uključite su u nagradnu igru zauvijek! Svaki dan čekaju vas brojne nagrade, a 2. listopada najsretnijeg dobitnika očekuje ovaj fantastični Suzuki S-CROSS!
Vidi originalni članak

Novi SX4 S-Cross vrhunac je Suzukijeve ponude. Najveće promjene na novome modelu napravljene su na prednjem dijelu automobila. I s novom maskom otpor zraka je ostao isti.

Automobil tako djeluje bitno moćnije od prethodnika, ali je i dalje ostao vrlo lagan za upravljanje i pregledan za vožnju. Prostranost je ostala neupitno velika, kako u unutrašnjosti, tako i u prtljažnom prostoru, a njegova povišena konstrukcija čini ga dodatno sposobnim za savladavanje svih cestovnih, ali i izvan cestovnih prepreka. Benzinski motori su potpuno novi Suzukijev proizvod, a radi se o 1-litrenom i 1,4-litrenom turbobenzincu sa 112, odnosno 140 konjskih snaga. Dizelski motor obujma 1,6 litara ostao je isti kao i do sada. Ako uzmemo u obzir vanjske dimenzije novoga S-Crossa (4,3 m dužine), prostranu unutrašnjost i veliki prtljažni prostor (od čak 430 litara) te povišenu karoseriju i iznimno nisku potrošnju, kao i niske troškove održavanja, ovo je izuzetna ponuda.

Naime, vlasnik vozila dobiva sve prednosti SUV-a, kombi limuzine i monovolumena, a ni jednu manu od svih tih karoserijskih oblika. Kako biste osvojili ovaj automobil, potrebno je od četvrtka, 15. rujna, do subote, 24. rujna, sakupiti 10 kupona koje ćemo objavljivati svakodnevno u 24sata, a sretnog dobitnika ovog novog moćnog Suzuki S-CROSS-a izvlačimo 6. listopada!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare