To je to što me zanima!

Odvjetnica: Nema dokaza da je Ivana ubila sestričnu Saru (14)

Odvjetništvo sumnja da je Ivana Čude ubila svoju sestričnu (14). Ivanina odvjetnica obranu planira temeljiti na tome da nedostatku dokaza i Ivaninoj mogućoj neuračunljivosti
Vidi originalni članak

Odvjetnica Ivane Čude (27) koja je osumnjičena za ubojstvo sestrične Sare Čirjak (14) iz Zadra, tvrdi kako DORH nema niti jedan dokaz da je Ivana ubojica, piše Jutarnji list.   

- Obavila sam uvid u spis te smatram da nema opravdane sumnje da je ona počinila to kazneno djelo. U ovom trenutku odvjetništvo u Karlovcu nema nijedan materijalni trag koji bi osumnjičenu povezivao s tim kaznenim djelom, kao što nemaju ni predmet izvršenja kaznenog djela. Sumnju temelje samo na tome što je ona nestala nakon tog događaja - rekla je odvjetnica Vlasta Jurašin.

Dodala je da čeka da joj Ivanina obitelj dostavi njezinu liječničku dokumentaciju. Kaže da je njezina branjenica imala psihičkih problema, no bez dokumentacije o tome ne zna ništa.

Obrani će temeljiti na nedostatku dokaza, kao i na Ivaninoj mogućoj neuračunljivosti. 

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Alex555 27.06.2017.

    Kad sam jedini napisao da policija nema dokaze odma minusi...I ja mislim da je kriva ili da skriva ime počinitelja ali policija mora naći bar neke dokaze ,imaju poligraf pa čim postave pitanje i bez odgovora vide reakciju...

  • zof 27.06.2017.

    Odvjetnica će na sudu tvrditi da se nesretna djevojčica okliznula na koru od banane i nabila na nož. i tako dva-tri puta..

  • volimpršut 27.06.2017.

    Moj deda ju je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare