To je to što me zanima!

Odvjetnici Thompsona: Protiv Porezne ćemo podnijeti prijavu

Podnijet ćemo kaznenu prijavu protiv nepoznatih djelatnika Porezne uprave zbog odavanja službene tajne, kažu odvjetnici te ističu da Thompson nije dužan
Vidi originalni članak

Navode iz Porezne uprave koji su se pojavili u medijima, da pjevač Marko Perković Thompson duguje države 1,7 milijuna kuna, opovrgavaju njegovi odvjetnici. Za Večernji list odvjetnici Vatroslav Šego i Marko Gaci kazali su kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatih djelatnika Porezne ako je istinite informacije koje su se pojavile u medijima.

- Ako je istina to što piše Novi list, mi ćemo podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatih djelatnika Porezne uprave zbog kaznenog djela odavanja službene tajne - rekli su odvjetnici. 

Dodaju kako Thompson nije dobio nikakvo rješenje iz Porezne uprave o navodnom novom dugu. 

Idi na 24sata

Komentari 352

  • Bušilca 16.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • kralj Dmitar Zvonimir 31.07.2012.

    najsmješnije od svega je to kako se ovdje filtriraju komentari.....hahaha....šta sami sebi stvarate sliku o stanju u državi.......sami sebe lažate..... e moj narode!

  • kralj Dmitar Zvonimir 31.07.2012.

    kakvog li naroda.......na temelju komunističke laži i novinarskog trača, Vi gospodo osuđujete čovjeka.....kako to možete.....zamislite da Vas netko osudi na temelju nečijih dezinformacija i tračeva....dali je to možda zavist.....Marko je zaradio na pjesmama, kao i svaki drugi pjevač, šta zbog toga nije domoljub....zar bi domoljubi trebali živjeti od zraka.......koliko možete protiv Thompsona ćete vidjeti za par dana u čavoglavama....nemožete baš ništa, jer je on jedini glazbenik u Hrvatskoj i široj okolici koji će na svoj koncert dovesti preko 100 000 ljudi...........to je domoljublje....... usporedivši s Vašim "antifašizmom- tj. jugonostalgizmom" na čije skupove dođe 50 penzića ispranih mozgova, crvenih vampira, poslušnika bivše KPJ, jugo profitera.........mada mislite da ste jaki, nikad niste bili slabiji! Za dom i slobodu Hrvatskome rodu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare