To je to što me zanima!

Odvjetnik Britanaca tužit će taksista, pokrenuo je i istragu

Turisti žele ishoditi odštetu za pretrpljene ozljede, a angažirali su britanskog odvjetnika Clivea Garnera koji je specijaliziran za prometno pravo
Vidi originalni članak

Britanci koji su stradali u nesreći na autocesti A1 kod odmorišta Dobra, kada se prevrnuo taksi kombi u kojem su se vozili, planiraju tužbu protiv hrvatskog taksi prijevoznika i njegova osiguravatelja, piše Jutarnji list. Žele ishoditi odštetu za pretrpljene ozljede, a angažirali su britanskog odvjetnika Clivea Garnera koji je specijaliziran za prometno pravo.

On je za britanske medije rekao kako u suradnji s hrvatskom policijom pokušavaju rasvijetliti okolnosti nesreće, kao i da su pokrenuli privatnu istragu. 

Inače, riječ je o nagrađivanom odvjetniku koji je ostvario velike uspjehe u zastupanju tisuća Britanaca koji su stradali u prometu. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • prtinja03 25.07.2013.

    Očito nekom smeta istina o prošlosti....JADAN NAROD koji se stidi svoje prošlosti a još jadniji je kad mu djeca i unuci tih gadova kroje budućnost...Jadna država koja nema petlje riješiti takve probleme....Tek kada riješimo prošlost,možemo krenuti u sadašnjost....

  • Putschi 24.07.2013.

    Pardon jos nesto ; opcenito je poznato da vecina posuditelja vozila, iste ne odrzava i da su neka u toliko neispravnom stanju da mogu ugrozit ljudske zivote . ( Testirano u Spaniji Turskoj i Grckoj ) Tko tako olako u pohlepi za profitom reskira tudje zivote , cini tesko kriminalno djelo i tu nebi trebalo biti olakotnih okolnosti , pa niti kod nas !!!!!!

  • Putschi 24.07.2013.

    Da bi se sanirala steta na vozilu mora se kotistiti policiski protokol koji se dobije na mjestu udesa . Uobicajeno je da se ukljuci expert koji procijeni stetu i to se sve predoci osigranju pocinitelja stete . Tad se vozilo daje na popravak ( ili ga sami popravljate ) a troskovi se od strane protivnickog osiguranja ( u visini procjene ) isplate na vas bank. racun. Vozilo mozete popravit i sami , cime se ne mjenja visina procjenjene stete. Ako se radi o saobr. nesreci sa ljudskom stetom , obavezno se slucaj rijesava preko suda radi utvrdjivanja krivice gdje se nakon toga postavlja i odstetni zahtjev. Dakle tu ne ide bez advokata !

Komentiraj...
Vidi sve komentare